Lions historie   YCE = arbejde med unge   YES til verden   LEO Klub

Klubben mødes: 2. og 4. mandag kl. 18.30
Klubbens E-mail: middelfart@lions.dk
(se mødestedet på kort)

Lions Club Middelfart kort og godt..

Lions Club Middelfart er ingen loge, men en forening hvor medlemmerne har valgt at bruge en del af deres fritid på at hjælpe andre.

Lions medlemmerne kommer fra lokalområdet og repræsenterer et bredt udsnit af alle både rent fagligt og socialt.

Det er vores mål at nå et medlemstal på ca. 25 engagerede personer, der vil deltage i samfundsdebatten med henblik på at afdække og afhjælpe nød og urimeligheder i samarbejde med det offentlige system.

Udover 4 årlige foredrag/virksomhedsbesøg skal klubben afholde 2 store årlige pengegivende aktiviteter med 50-60000 kr. i overskud, der uddeles lokalt, nationalt samt internationalt.

Det drejer sig ikke altid om penge og indsamlinger. Det drejer sig også om kammeratskab, sammenhold, hyggeligt samvær og traditioner, som klubben holder i hævd ved at arrangere ture og afholde klubmøder.

Af ture kan nævnes:

Sejltur, Bowlingaften, Teatertur, virksomhedsbesøg, golf tur  m.m..

Men læs selv videre ved at klikke dig ind på de andre muligheder. Vi vil også gerne høre fra DIG, hvis du har noget, som du mener vi kan bidrage med.

Vil du vide mere om Lions, kan du klikke på > Lions Danmark

Vil du vide mere om Middelfart, kan du klikke på>Middelfart Kommune

Lions Club Middelfart

www.lions.dk