Fulton   Lions Kamp Mod Blindhed   Ung Nu

Lions Club Middelfart lokalt..

Lions Club Middelfart forsøger at hjælpe bredt især hvor al anden hjælp eller støtte er hørt op.

Klubben har lokalt bl.a. støttet og støtter:

Gigtsanatoriet, Gasværket i Middelfart,  Munkegården i Brenderup, Middelfart sygehus,  Skovgadens Plejehjem. Strandvejens Plejehjem, malerværksted for psykisk handicappede,  de demente i Kommunerne, Ung Nu  m.m.

Lions Club Middelfart ude i verden..

Lions Club Middelfart er også engageret ude i verden med støtte til forskellige projekter enten sammen med andre klubber eller alene og har bl.a. støttet/ eller støtter følgende:

Fadderskaber i Sri Lanka,  Lions Kamp Mod Blindhed ,hjælpeprojekt for bedre syn, Teknisk skole i Ghana, børnehjem i Litauen og Rumænien.

Finansiering af al dette..

Lions Club Middelfart samler penge ind på mange måder, det har bl.a. været l, julelotteri, Tombola, salg af jubilæumsmærker, Sæbekasse løb, og tulipansalg , cykelløb ,21-spil  og gødningsalg til private m.m.

Fantasien og kreativiteten er flittig brugt, ikke en indsamlet krone bruges til administration, da den betales udelukkende af medlemmerne i form af kontingent.