Lions Classic Car 2013

Lions Club og Lillebælt marked i klassisk samarbejde

Som et nyt og spændende initiativ i bestræbelsen på at indsamle penge til velgørende og humanitære formål, har Lions Club i Middelfart i samarbejde med arrangørerne bag Lillebælt Marked i år besluttet, at tilbyde en ny aktivitet for de bilglade markedsgæster om lørdagen d. 11. maj mellem kl. 10 og 16.

I et 600 m2 stort hjørne af parkeringspladsen, som støder op til markedet, vil der være udstillet en række flotte ældre klassiske biler af mærkerne Chevrolet Corvette, Ford Mustang og AC Cobra.

Men ikke nok med det, så har ejerne af disse prægtige biler stillet sig til rådighed for en køretur i den smukke natur på Strib halvøen. En tur på ca. 15. min. koster kr. 250,- pr. bil.

Skuespiller Asger Reher stiller op med sin AC Cobra.

Da de fleste biler er åbne, og solen forhåbentlig skinner fra en klar himmel, vil passageren få en fantastisk oplevelse for alle sanser med hurtige accelerationer fra de kraftfulde og brølende V8 motorer og duften fra de nyudsprungne træer og de rapsgule marker.

Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til humanitære formål. Lions Danmark donerer årligt omkring 35-45 millioner kroner. Disse penge fordeles suverænt af den enkelte klub og går til både internationale, nationale og lokale formål. Lions Club Middelfart består af ca. 20 medlemmer, som på frivillig og ulønnet basis indsamler ca. kr. 90.000,- årligt ved forskellige pengegivende arrangementer som dette.

Lions Club Middelfart