Lions Club Middelfart tilbyder international ungdomsudveksling

Til Unge mellem 17. og 21. år i Middelfart Kommune

LIONS CLUB Middelfart er en del af en international organisation, der udfører humanitært arbejde verden over, og har som anden hovedopgave at skabe og fremme en gensidig forståelse blandt verdens folk, specielt unge mennesker.

Derfor arrangerer LIONS CLUBS INTERNATIONAL verden over lejre og ophold, hvor unge mennesker fra hele verden mødes for at være sammen, lave aktiviteter sammen, besøge lokale seværdigheder samt lære om livsformerne i det land de besøger.

LIONS CLUB Middelfart kan igen i 2014 tilbyde ophold for 2 unge mennesker mellem 17 og 21 år i en international ungdomslejr. Begge lejre er i Europa. Opholdet er planlagt til at finde sted i juli måned, 2014 og omfatter normalt en uge i et privat hjem og 14 dage i en lejr.

LIONS CLUB Middelfart betaler rejsen til og fra den pågældende lejr. Lejropholdet betales af LIONS organisationen i værtslandet. Deltagerne skal sørge for lommepenge og modtager inden afrejsen bl.a. rygsæk og T-shirt samt  materiale til brug under rejse og ophold.

Det er et krav, at deltagerne skal kunne forstå og gøre sig forståelig på engelsk, som er det officielle sprog i lejrene. Deltagerne skal desuden være gode repræsentanter for deres lokalsamfund og Danmark.

Lions Club Middelfart